Startpagina
Onze adviseurs kunt u bereiken op:
020 504 8716
ma – vr, 9 tot 17 uur
Icebreaking Recruitment is een werving- en selectiebureau, gespecialiseerd in het werven van hooggekwalificeerde en ervaren vaste en tijdelijke professionals op het gebied van marketing, HR en sales. Klanten zijn veelal grote corporate organisaties. Verder geeft Icebreaking Recruitment HR advies en biedt het payroll solutions, waarbij de contractuele en administratieve verplichtingen uit handen genomen van de klant.

Zakelijk en privé uitgaven gescheiden

René van den IJssel maakt al jaren gebruik van American Express, eerst via een privé kaart, maar daar kwam veel administratie bij kijken om de zakelijke kosten te scheiden van de privé uitgaven. Nu gebruikt hij de consumentenkaart voor privé uitgaven en de American Express Business Card voor alle zakelijke uitgaven en dat maakt het een stuk overzichtelijker. ‘Als ZZP-er wil je zo weinig mogelijk tijd aan administratie kwijt zijn’, aldus René.

Business Card voor alle zakelijke uitgaven

‘Ik gebruik de Business Card eigenlijk voor al mijn zakelijke uitgaven; tanken, parkeergarages, zakelijke lunches en diners, de aanschaf van kantoorartikelen, een laptop, etc.’ vertelt René. Als zakelijk gebruiker kan hij bijna overal met de American Express Business Card terecht. ‘Het komt bijna niet voor dat de kaart niet geaccepteerd wordt voor de uitgaven die voor mijn bedrijf belangrijk zijn’, aldus Van den IJssel.

‘Wat ik heel prettig vind is dat ik overal veilig kan betalen met American Express en weet dat in geval van fraude met de kaart, eventuele niet door mij gedane transacties direct teruggeboekt worden. Dit geeft een groot gevoel van veiligheid en dat is voor mij als kleine ondernemer essentieel. Verder is het sparen van Membership Rewards punten ook een groot voordeel. De service van American Express is uitstekend, Ze zijn makkelijk bereikbaar en als er een probleem is, is dat altijd heel snel weer opgelost.’

Eén kaart voor al uw transacties –

de American Express Business Card