Startpagina
Onze adviseurs kunt u bereiken op:
020 504 8716
ma – vr, 9 tot 17 uur
Wonderkind is een volledig geautomatiseerd vacature marketing platform dat bedrijven en recruitment organisaties helpt om de perfecte wervingscampagne uit te voeren. Gebaseerd op het type baan en data van soortgelijke campagnes uit het verleden, weten ze exact waar en hoe de vacatures het best gepromoot kunnen worden. Op basis van bijvoorbeeld demografische gegevens, interesses en online gedrag, worden de advertenties zeer gericht geplaatst en bereiken op deze manier ook mensen die niet actief op zoek zijn naar een baan, door bijvoorbeeld volledig geautomatiseerd vacatures te adverteren op social media, Google en in apps.

Uitgestelde betaling met de Business Card

Laurent Scholten, mede-oprichter van Wonderkind, maakt nu sinds 2 jaar gebruik van de American Express Business Card. De kaart wordt specifiek gebruikt voor de inkoop van advertenties buiten Nederland. De inkoop van Adwords, Facebook en Twitter ads verloopt allemaal via Dublin. Het is handig voor de boekhouding om deze kosten in een apart overzicht te hebben.

‘Advertentie-inkoop is de grootste kostenpost voor ons. Het betalen van deze kosten via American Express geeft ons een interessant cashflow voordeel. Een ander belangrijk punt is dat de limiet meegroeit met ons bedrijf. Daarnaast sparen we punten voor iedere uitgave, dat is een leuke extra beloning. Het belangrijkste voordeel is voor ons echt de uitgestelde betaling’, aldus Laurent Scholten.

Uitstekende service

Laurent Scholten is ook erg te spreken over de service van American Express. ‘Wij worden altijd zeer goed en snel geholpen’ Als we tegen de limiet aanlopen, kunnen we door middel van een extra betaling tussendoor weer verder besteden. Dit wordt snel afgehandeld via de credit afdeling van American Express en de limiet kan vervolgens weer verruimd worden. Dit geeft een gevoel van vertrouwen.’

Eén kaart voor al uw transacties –

de American Express Business Card